Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اولين مناظره کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري در حالي پايان يافت که حضور قدرتمند جهانگيري و قاليباف نه تنها باعث شد، روحاني بازنده بزرگ ميدان باشد،بلکه از ظهور معادلاتي جديد در عرصه انتخابات خبر دهند.

سرويس جهان مشرق - رسانه هاي جهان عرب اين هفته نيز همانند هفته گذشته ضمن رصد تحولات انتخابات رياست جمهوري در ايران با تمرکز بر اولين مناظره کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري که جمعه گذشته برگزار شد، تقريبا به اتفاق مهم ترين شاخص اين دور از مناظره را حضور قدرتمند «اسحاق جهانگيري» از جريان اصلاح طلب و «محمد باقر قاليباف»، از جريان محافظه کار عنوان و بازتاب هاي اين ظهور قدرتمند را مبدل شدن «حسن روحاني» به بازنده بزرگ ميدان و مطرح شدن لزوم بازنگري در محاسبات گذشته و تغيير در معادلات سابق انتخاباتي ارزيابي کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آسيا: منطق جهانگيري، معادلات روحاني را بهم ريخت
پايگاه خبري لبناني «آسيا» در تحليلي بر انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران پس از برگزاري اولين مناظره کانديداهاي رياست جمهوري چنين مي نويسد: تصريحات «اسحاق جهانگيري»، کانديدا و معاون اول «حسن روحاني» محاسباتي که تاکنون براي انتخابات 19 ماه مه جاري صورت گرفته بود، را در برابر کانديداهاي جريان محافظه کار از جمله «محمد باقر قاليباف» و «ابراهيم رئيسي» بهم ريخت.
به نوشته پايگاه خبري آسيا در اولين مناظره که از تلويزيون رسمي ايران پخش شد، در حالي که حسن روحاني در برابر رقيبش محمد باقر قاليباف ضعيف نشان داد، تصريحات اسحاق جهانگيري منطقي و قانع کننده نشان مي داد.
اين پايگاه خبري لبناني در ادامه ضمن اشاره به نظر سنجي مراکز مطالعاتي ايران پس از مناظره اول که از کاهش شانس حسن روحاني در برابر محمد باقر قاليباف و اسحاق جهانگيري، تاکيد مي کند، صرف نظر از نتايج نظر سنجي، اظهارات اسحاق جهانگيري در اين مناظره موجب شد، نگاه رهبران جريان اصلاح طلب و ديگر هم پيمانان ميانه روها در ايران به جاي روحاني به جهانگيري جلب شود.
به همين منظور پايگاه خبري آسيا بر اين باور است، پس از مناظره اول در مقابل کاهش شانس پيروزي حسن روحاني، شاهد افزايش شانس اسحاق جهانگيري از جريان اصلاح طلب بوديم.

اليوم السابع: قاليباف شانس اول اين دور از انتخابات
صفحه الکترونيکي روزنامه مصري «اليوم السابع» در تحليلي بر اولين مناظره کانديداهاي رياست جمهوري در ايران نوشت: تقابل بين حسن روحاني و اسحاق جهانگيري، انتخابات آينده کانديدهاي جريان اصلاح طلب از يک سو و اين دو کانديدا با محمد باقر قاليباف، يکي از کانديداهاي جريان محافظه کار مهم ترين شاخص اولين مناظره کانديداهاي انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران به شمار مي آيد.
اين روزنامه مصري با بيان اينکه تمرکز مناظره اول بر مسائل و موضوعات اجتماعي و فرهنگي بود، خاطر نشان کرد: اظهارات اسحاق جهانگيري درباره حمله به کنسولگري عربستان سعودي در مشهد و مواضعي که به عنوان کانديداي جريان اصلاح طلب در ادامه طي تصريحاتش اتخاذ کرد، غافلگير کننده بود.
اليوم السابع انتخابات رياست جمهوري در ايران را رقابت بين دو جريان اصلاح طلب با کانديداتوري حسن روحاني، اسحاق جهانگيري و مصطفي هاشمي‌ طبا و جريان محافظه کار با کانديداتوري ابراهيم رئيسي، محمد باقر قاليباف و مصطفي ميرسليم توصيف کرده و بر اين باور است: در اين رقابت انتخاباتي شانس محمد باقر قاليباف بيش از ابراهيم رئيسي نشان مي دهد، اگرچه رئيسي نشان داده، رقيب اصلي روحاني در صحنه انتخابات خواهد بود.
به اعتقاد اين روزنامه مصري ابراهيم رئيسي اگرچه رقيب اصلي روحاني است، اما وي علاوه بر اينکه از تجربه چنداني در اداره امور کشور برخوردار نيست و تجارب وي به فعاليت در دستگاه قضايي محدود مي شود، جامعه ايران آنگونه که بايد شناخت چنداني روي او ندارند، برخلاف قاليباف که حضورش در شهرداري تهران موجب شده، وي هم چهره اي شناخته شده براي جامعه ايراني باشد و هم از تجربه اداره امور کشور برخوردار باشد و همين موجب مي شود، قاليباف شانس اول جريان محافظه کار باشد.
اليوم السابع سناريو کناره گيري هر يک از کانديداهاي محافظه کار به سود ديگري را رد کرده و بر اين باور است، هر يک از آنها آمده اند تا بخشي از آراء روحاني را به خود اختصاص دهند و همين موضوع شانس پيروزي حسن روحاني در اين دور از انتخابات رياست جمهوري ايران را کاهش مي دهد.
راي اليوم: قاليباف شانس اول پس از مناظره
روزنامه «راي اليوم» چاپ لندن در تحليلي بر انتخابات آينده رياست جمهوري ايران پس از برگزاري اولين مناظره بين 6 کانديداي شرکت کننده در انتخابات، نوشت: نتايج نظر سنجي مراکز مطالعاتي ايران پس از اولين مناظره کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري در اين کشور که با کاهش شانس حسن روحاني همراه بود، نشان داد، بخش قابل توجهي از راي دهندگان ايراني تصميم گيري درباره نامزد مورد نظر خود را به پس از مناظره هاي انتخاباتي موکول کرده و اين مناظره ها نقش بسزايي در شکل دهي افکار عمومي جامعه ايران ايفا مي کنند.
راي اليوم در ادامه تحليل خود بر اين باور است: با اينکه نظر سنجي انجام شده از کاهش آراء حسن روحاني سخن مي گويد، با اين حال او را بايد همچنان شانس اول پيروزي در انتخابات دانست، چون در ميان کانديداهاي کنوني بسيار سخت است، بتوان گفت، کداميک قدرت جذب 50 درصد آرا را دارد، در حالي که روحاني در دوره قبل موفق به اين امر شده بود. اگرچه نمي توان، از گزينه محمد باقر قاليباف به راحتي گذشت، به ويژه آن که وي تاکنون در جذب آراء بيشتر و بالا بردن شانس پيروزي خود موفق نشان داده است.
به اين ترتيب، راي اليوم از حسن روحاني و محمد باقر قاليباف به عنوان دو شانس اول پيروزي در انتخابات آينده رياست جمهوري ايران ياد کرده و ابراهيم رئيسي را گزينه سوم و اسحاق جهانگيري را گزينه چهارم مي داند.
اين روزنامه فرا منطقه اي بر خلاف شماري از مراکز مطالعاتي و پايگاه هاي خبري جهان عرب که اسحاق جهانگيري را مرد پيروز اولين مناظره دانستند و از موفقيت وي در اختصاص بخشي از آراء روحاني به خود سخن گفتند، بر اين باور است: جهانگيري براي مطرح شدن به عنوان يکي از شانس هاي اول پيروزي در انتخابات راه پر پيچ و خم و موانع سختي را بايد پشت سر بگذارد.
بر اين اساس، راي اليوم قاليباف را تاکنون شانس اول پيروزي در انتخابات مي داند.


ارم نيوز: ظهور ضعيف رئيسي در اولين مناظره
پايگاه خبري قطري «ارم نيوز» در تفسيري سياسي بر مناظره اخير کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري در ايران مي نويسد: در حالي که تا پيش از برگزاري اولين مناظره تلويزيوني کانديداهاي انتخابات آينده رياست جمهوري ايران اغلب تحليل ها و تفسيرها به اين سمت سوق يافته بود که رقابت اصلي بين ابراهيم رئيسي و حسن روحاني خواهد بود، ظهور ضعيف رئيسي در اولين مناظره و عدم اتخاذ مواضع قدرتمند و قاطع، درستي و صحت اين تحليل ها و تفسيرها را مورد شک و ترديد قرار داد.
به نوشته ارم نيوز با بيان اينکه ظهور ضعيف رئيسي در اولين مناظره مي تواند، به از دست دادن بخشي از آراء انتخاباتي اش منجر شود، افزود: ابراهيم رئيسي روز جمعه با اتخاذ موضع حمايت از قشر کم درآمد آراء انتخاباتي را براي خود کسب کند که به نوعي يادآور موضع «محمود احمدي نژاد»، رئيس جمهوري سابق ايران بود، با اين تفاوت که کاريزمايي که در احمدي نژاد مشاهده مي شد، کم تر در رئيسي ديده مي شود.
بر اين اساس ارم نيوز ابراهيم رئيسي را بازنده اول مناظره جمعه گذشته دانسته، مي نويسد: هم اکنون اين سوال مطرح است که کداميک از چهار کانديداي باقي مانده، مهم ترين و قدرترين رقيب روحاني در ميدان انتخابات آينده رياست جمهوري ايران خواهد بود؟
اين پايگاه خبري قطري در پاسخ به اين سوال با يادآوري عدم رضايت داخلي از عملکرد 4 ساله حسن روحاني و اشاره به موقعيت محمد باقر قاليباف به عنوان شهردار تهران و شناختي که در جامعه از وي وجود دارد، او را قدرترين رقيب روحاني دانسته، خاطر نشان مي کند: زبان صريح و رساي وي و درک وي از آنچه در صحنه سياسي ايران جريان دارد، موجب مي شود، به مهم ترين رقيب روحاني در اين دور از انتخابات تبديل شود.
ارم نيوز درباره اسحاق جهانگيري نيز مي نويسد: جهانگيري اگرچه در اولين مناظره خوش درخشيد، اما انتظار مي رود، در آخرين لحظه به نفع حسن روحاني از شرکت در انتخابات کناره گيري کند.
ميدل ايست آنلاين: تحليل هايي بدون شناخت از جامعه ايران
پايگاه خبري اماراتي «ميدل ايست آنلاين» که مقر آن در لندن است، هم درباره اولين مناظره کانديداهاي انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران چنين نوشت: صحنه انتخابات رياست جمهوري در ايران و آنچه در اين صحنه جريان دارد و رخ خواهد داد، تفاوت چنداني با روند انتخابات در کشورهاي اروپايي ندارد و براي ترسيم اين صحنه و آشنايي با شاخص هاي دولت آينده در ايران بايد به سراغ مردم رفت .
اين پايگاه خبري با اشاره به اينکه بسياري از مراکز مطالعاتي و خبري شناختي از بافت و ساختار داخلي جامعه ايران ندارند، بسياري از تحليل هاي ارائه شده درباره انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران را که در آنها از تقابل دو جريان اصلاح طلب و محافظه کار سخن گفته شده، نادرست و اشتباه مي داند.
ميدل ايست آنلاين بر اين اساس تاکيد مي کند: اگرچه به ظاهر شاهد رقابت و رويارويي جدي و سرسخت اصلاح طلبان و محافظه کاران در برابر يکديگر هستيم، اما در حقيقت هر دو آنها متعهد و پايبند به نظام جمهوري اسلامي ايران هستند، نظامي که بنابر ادعاي اين پايگاه خبري اماراتي قواعد بازي، زمين بازي و بازيگران را مشخص خواهد کرد.
ميدل ايست آنلاين مهم ترين شاخص مناظره روز جمعه را اظهارات شفاف کانديداها درباره فساد مالي در دولت روحاني آن هم در برنامه اي سراسري که همه مردم ايران شاهد آن هستند، مي داند و از اين موضوع شگفت زده نشان مي دهد.
اين پايگاه اماراتي با اشاره به تصريحات منتقدانه ابراهيم رئيسي و محمد باقر قاليباف از عملکرد چهار ساله دولت حسن روحاني مي نويسد: انتقادات وارده نشان مي دهد، جريان اصلاح طلب در ايران نتوانسته شعارهاي انتخاباتي اش را به منصه عمل برساند و اين شانس جريان محافظه کار جهت پيروزي در انتخابات آينده را افزايش دهد.

العين: سقوط روحاني در اولين مناظره
پايگاه خبري اماراتي «العين» طي تحليلي درباره اولين مناظره کانديداهاي انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران نوشت: به نظر مي رسد، حسن روحاني با توجه به افزايش انتقادات از وي به خاطر عملکرد ناموفق دولتش طي 4 سال گذشته با مشکلات فزاينده اي جهت پيروزي در دور دوم انتخاباتش و تکرار پيروزي 4 سال قبل مواجه است.
العين ظهور روحاني در اولين مناظره انتخاباتي را به دليل انتقاد شديد سه کانديداي ديگر از عملکرد دولتش در عرصه اقتصاد حتي با وجود امضاي برجام به دانش آموزي توصيف مي کند که در امتحانات پايان سال تحصيلي مردود شده است.
با اين حال اين پايگاه خبري اماراتي بر اين باور است: علي رغم انتقادات شديد از عملکرد 4 سال گذشته حسن روحاني به ويژه در عرصه اقتصاد و عدم عمل به وعده هاي انتخاباتي اش، با اين حال به لطف حمايت گسترده جوانان و زنان در جامعه به دليل ديدگاه هاي باز و اصلاح طلبانه اش به خصوص در شهرهاي بزرگ، وي هم چنان از شانس خوبي براي پيروزي در اين دور از انتخابات برخوردار است.
الجريده: جهانگيري و قاليباف خوش درخشيدند
اما روزنامه کويتي «الجريده» در پايگاه اينترنتي خود اولين مناظره کانديداهاي انتخابات رياست جمهوري ايران را اين گونه ارزيابي کرد: بر خلاف انتظار حسن روحاني و ابراهيم رئيسي، دو کانديداي انتخابات آينده رياست جمهوري ايران که از آنها به عنوان شانس اول اين انتخابات ياد شده، در اولين مناظره انتخاباتي در حد انتظار ظاهر نشدند تا در مقابل ظهور قدرتمند محمد باقر قاليباف و اسحاق جهانگيري، آنها را به يکه تاز ميدان اولين مناظره مبدل کند، در حالي که دو کانديداي ديگر، يعني مصطفي مير سليم و مصطفي هاشمي طبا درستي تحليل ها درباره خود را به اثبات رساندند، تحليل هايي که آن دو را خارج از محاسبات انتخاباتي ايران عنوان مي کردند.
الجريده با بيان اينکه موضع هجومي قاليباف و رئيسي در قبال روحاني امري پيش بيني شده بود، موضوع غافلگير کننده را موضع ضعيف روحاني و ناتواني وي در کنترل روند و مسير گفت و گوها دانست، برخلاف معاونش که در دفاع از عملکرد 4 سال گذشته دولت روحاني منطقي نشان داد، به گونه اي که احساس مي شد، اگر جهانگيري حضور نداشت، روحاني زير بار انتقادات رقبايش خورد مي شد.
با اين حال اين روزنامه کويتي سناريو حمايت اصلاح طلبان از جهانگيري در برابر روحاني و ايجاد خطر و تهديد از سوي وي براي روحاني در انتخابات آتي را رد کردند.

القبس: روحاني، رئيسي و قاليباف سه شانس اول پيروزي
روزنامه «القبس» چاپ کويت يکي ديگر از مطبوعات و رسانه هاي عربي منطقه بود که به موضوع انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران پرداخته و تاکيد کرده بود: همچون دوره هاي گذشته مناظره هاي تلويزيوني نقش بزرگي را در شکل دهي افکار عمومي داخلي ايران و سوق يافتن آنها به سمت يک کانديدا و روي گرداندند، از يک کانديداي ديگر ايفا مي کنند.
القبس با بيان اينکه اظهار نظر درباره شانس اول پيروزي در انتخابات آينده زود به نظر مي رسد و براي چنين اظهار نظري بايد در انتظار نتيجه دو مناظره ديگر انتخاباتي کانديدها بود، نوشت: با اين حال روحاني، رئيسي و قاليباف سه شانس اول پيروزي در انتخابات آينده رياست جمهوري در ايران هستند.
الحيات: جهانگيري و قاليباف دو رقيب اصلي در ميدان انتخابات
روزنامه فرا منطقه اي سعودي «الحيات» نيز در تحليلي بر مناظره انتخاباتي روز جمعه نوشت: علي رغم اينکه محافل با نفوذ و قدرتمند جريان محافظه کار حمايت خود را از ابراهيم رئيسي اعلام کرده اند، اما محمد باقر قاليباف با ظهور قدرتمند خود در اولين مناظره انتخاباتي براي رقباي خود خط و نشان کشيد.
الحيات مي افزايد: چنين روندي در ميان کانديداهاي جريان اصلاح طلب نيز مشاهده شد، به گونه اي که برخلاف انتظار وقتي حسن روحاني به خاطر سيل انتقادات از عملکرد دولتش موضع ضعيف و متزلزلي را اتخاذ کرد، اسحاق جهانگيري از موضعي قدرتمند وارد ميدان مناظره شد.
بر اين اساس، اين روزنامه سعودي بر اين باور است، روحاني در مناظره جمعه گذشته متحمل دو شکست سخت شد، اول از سوي قاليباف که نتوانست به انتقادات وي پاسخ قاطع دهد و دوم در برابر جهانگيري که با دفاع از عملکرد دولت روحاني طي 4 سال گذشته خود را نماينده اول و سخنگوي جريان اصلاح طلب معرفي کرد و به اين ترتيب دو امتياز مثبت تاثير گذار براي خود ثبت کرد.
الحيات نوشت: بر خلاف برنامه ريزي صورت گرفته که قرار بود، کانديدها در مناظره اول به قضايا و مسائل اجتماعي و فرهنگي بپردازند، شاهد ورود به مباحث اقتصادي نيز بوديم که نشان دهنده اهميت مباحث اقتصادي در برنامه هاي انتخاباتي کانديداهاست.
از سوي ديگر، بر خلاف دوره هاي پيشين انتخابات رياست جمهوري در ايران، رسانه هاي ارتباط جمعي نقش بسيار مهم و تعيين کننده اي را در شکل دهي افکار عمومي جامعه و راي دهندگان ايراني ايفا مي کنند، به گونه اي که طيف هاي مختلف جامعه به ويژه جوانان با دقت و به صورت مستقيم روند مناظره هاي انتخاباتي و برنامه هاي انتخاباتي کانديداهاي اين دوره را دنبال کرده و مصداقيت آنها را محک مي زنند.
به نوشته الحيات در حالي که شاهد حضور فعال طرفداران و حاميان روحاني در دو شبکه اجتماعي اينترنتي «توئيتر» و «فيس بوک» هستيم، طرفداران و حاميان قاليباف و رئيسي شبکه ارتباطي «تلگرام» را به عرصه اصلي فعاليت خود تبديل کرده اند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود